(ВИДЕО) ДИМИТРОВ БУКВАЛНО СО ФЛОМАСТЕР НА ТАБЛА ИМ НАЦРТА НА ВМРОВЦИТЕ ЗА ЛАГИТЕ КОИ ГИ ШИРАТ ОКОЛУ ДОГОВОРОТ ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА!!!

0
972

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров буквално им нацрта на вмровците со фломастер на табла за лагите кои ги шират поврзани со договорот помеѓу Македонија и Грција со цел да им објасни дека тоа не е точно.