(ВИДЕО) Девојката со МАРИХУАНАТА објави ново видео кај шту дува МАРИХУАНА и ја праша рајата : Дома дозволено ви е дување?

0
1288

Скопјанката Моника Ристеска, објави ново видео како пуши марихуана, но сега видеото е снимено во нејзиниот дом.

Во него таа прашува: „Дома дозволено е?“.

Девојката во четвртокот објави видео како пуши марихуана по скопските улици, а во петокот беше приведена во Градскиот парк во Скопје на информативен разговор. Таа се претставува голем поборник за легализација на марихуана и постојано објавува видеа и материјали за канабисот.