(ВИДЕО) ДАЈ БЕ ПРИБЕРЕТЕ ГО ОВОЈ ВО ЛУДНИЦА: Нов гаф на Ацо Алуминиум, планот 3-6-9 на владата бил план на сатаната, затоа што 3+6=9, 9+9 = 18, 18/3=6, 666 е број на ѓаволот!

0
2720