(ВИДЕО) ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ ВО КУЛТНАТА СТАДИОН НА КАНАЛ 77 КАЖА ДЕКА Е ЗА ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ ЗАЕДНО СО ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ!

0
539

Министерот за информатичко општество, Дамјан Манчевски во емисијата ,,Стадион” на Канал 77 кажа дека е за предвремени избори заедно со претседателските избори.