(ВИДЕО) Дали некој сака да ја замолкни опозицијата во Битола?

0
42

bitola sov

Денешната седница на Совет во општина Битола премина во фарса.

На повидок е уште едно тоталитарно водење на седницата од страна на претседателката на советот.

Се одзема зборот на опозиционите советници, опозиционите советниците се невидливи, немаат право на глас, се дозволува навредливо однесување на советниците од власта.

Очигледно е дека ДПМНЕ не сака да се чуе вистината за состојбата на образованието во Битола