(ВИДЕО) ГРУЈО РОКНА БОМБА: Кочо Анѓушев не искачаше од мојот кабинет минатите 10 години, многу ја фалеше мојата влада!

0
2829

Груевски : Кочо Анѓушев не искачаше од мојот кабинет минатите 10 години, многу ја фалеше мојата влада!