(ВИДЕО) ГРУЈО МУ ГИ ПУШТИ КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА НА ИДНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО-ДПМНЕ : Грујо преку порачана емисија на Васе Хефталица ќе се бори да ја зачува фотелјата на ВМРО-ДПМНЕ!

0
1551