(ВИДЕО) ГОЦЕ ОД АВСТРАЛИЈА КОЈ ПРЕД 45 ГОДИНИ СИ ГО СМЕНИЛ ИМЕТО ВО ЏОРЏ ПИШТИ И ВРИШТИ ПО МАЌЕДОЊА ДА НЕ ИДЕЛА ВО ЕУ И НАТО

0
1599

Ова е комедија, глејте какви зелки во дијаспората ги убедуваат македонците дека стратешка цел на Македонија не е ЕУ и НАТО туку шупци како овој кои пред 45 години се отселиле од државата. И што е најсмешно овие зелки мислат дека со влезот на Македонија дека нашите идни и сегашни деца ќе станат аргати и робови како овие дел од овие националистички копуци во дијаспората.