(ВИДЕО) ГОТОВО Е ЛУЃЕ, ЗАЛИЖАНИОТ КОПИТАР СО ТОА ПУРИТЕ ОД 1.000 ДЕНАРИ ЌЕ ЈА РЕШИ КРИЗАТА – Трифун Костовски : Заев и Грујо да седнат да се напијаат кафе и да се помират еден со друг!!!

0
1243

Би ги лоцирал проблемите кај партиите и политичарите од македонскиот блок кој треба да ја симнат тензијата меѓусебе. Јас немам ништо против Груевски и Заев да седнат едно кафе да се напијаат и да поразговараат бидејќи во прашање се нивните големи изјави коишто ги слушаме сите.- ова го изјави Трифун Костовски за Телевизија 24 и ги стави Заев и Грујо во ист кош дека се исто гомно и дека се и двајцата виновни за политичката криза во Македонија.

Добро бе на кого ли му е потребен овој ваков никаков релативизатор на јавното мислење за да дели памет како треба да се вади државата од калта?! И овој ли ќе збори за демократија и сиромаштија и за завршено нечие време?! Оф беее…тугоооо….