(ВИДЕО) ГЛЕЈТЕ КОЛКУ СЕ БЕСРАМНИ, ГЛЕЈТЕ УШТЕ ЕДНАШ КАКО УРЕДНИЧКАТА НА ,,КАНАЛ ВИЗИЈА” СО 11 НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ ЗА ВОДОВОД, КАРОЛИНА ДУРЛО ЈАВНО БАРА ПАРИ ОД БУЏЕТСКАТА ЦИЦКА НА ОПШТИНА ПРИЛЕП, ГЛЕЈТЕ САМО КОЕ Е ТОА ЛУДИЛО ЗА ПАРИ И МОЌ!!!

0
1802

Цели 12 години откако во Прилеп е ВМРО-ДПМНЕ на власт новинарите на прилепската и локална ,,Канал Визија” цицаат од локалната каса небројни и илјадници евра на прилепчани, но откако се најдоа во небрано го поканија на интервју новиот градоначалник на Прилеп, Илија Јованоски за да го молат јавно за пари од општинската каса, откако сега нема веќе муфте па мораат и вака да се обидат, што секако само испаѓа дека уредничката Каролина Дурло како и локалната прилепска ,,Канал Визија” цели 12 години го рекетирале поранешниот прилепски градоначалник Марјан Ристески. Ама јебига, нема веќе лумперај и лускузирање со народни пари, ебати баксузот ебати.