(ВИДЕО) ГЛЕЈТЕ ДО КАДЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ЛУДИЛОТО – Поп осветува спортска обложувалница во Албанија

0
606

Не е новитет дека оние кои редовно се кладат, веруваат дека тикетот ќе им биде добитен.

Токму затоа сопствениците на спортските обложувалници низ Албанија ангажираат попови за да ги осветат кладилниците, како што можеме да видиме во видеото подолу: