(ВИДЕО) ГЛАДНА ЗА ПАРИ И МОЌ БЕЗ ПЕРДЕ, УСУЛ И СРАМ – КАРОЛИНА ДУРЛО ДО ИЛИЈА ЈОВАНОСКИ : АКО НЕ НИ ГИ ДАДЕТЕ ИЛЈАДНИЦИТЕ ЕВРА ОД ПРИЛЕПЧАНИ НИЕ КАКО ЌЕ ЖИВЕЕМЕ?! МНОГУ ТЕШКО ЌЕ ОПСТАНИМЕ БЕЗ ОПШТИНСКАТА БУЏЕТСКА ЦИЦКА!!!

0
5121