(ВИДЕО ГАЛЕРИЈА) Потсетување: Како беа тепани и малтретирани пратениците на 27 април

0
384

Преку прилозите на телевизиите ТВ 24, Телма, и ТВ 21 да се потсетиме на 27 април, 2017 година кога животите на Заев и неколку пратеници “висеа на конец”.

Ваквото сценарио немаше да се случи доколку тогашниот носител на златната команда, Митко Чавков не се криеше неколку часа и со тоа овозможи да ескивира целата состојба.

Како и секогаш кога во државата нешто ќе се случеше драматично, Никола Груевски вообичаено ќе се најде надвор од земјата, па така беше и на тој ден.