(ВИДЕО) ВЧЕРА СЕ СЛУЧИ ГОЛЕМА ИЗМАМА НА ТЕЛМА: Чом го викна на дебата сопругот на шефицата на протокол на Грујо и директор на владината агенција за безбедност во авио сообраќај и го престави како независен аналитичар!

0
1614

gruevskiStiga-685x320

Оваа пред Грујо е шефица на неговиот протокол. Нејзиниот сопруг, Сотир Костов, колумнист во режимскиот Дневник и директор на владината агенција за безбедност во авио сообраќајот синоќа на дебата во Телма од страна на Чомовски беше преставен како независен аналитичар?!