(ВИДЕО) ВО МЕЃУВРЕМЕ ВО БОРДЕЛОТ НА SИНГО МАЛИ : Гаф на млада новинарка на Сител, во сред јавување во живо почна да си зборува на телефон! МЕЧКАТА ОД ПЕШТЕРАТА, ИВОНА НЕРВОЗНО ЛУПА ПО МАСИТЕ НА СИТЕЛ!!!

0
4090