(ВИДЕО) ВО ЖИВО: Во моментов шефот на Фејсбук, Марк Зукерберг сведочи пред американскиот конгрес по повод злоупотребата на лични податоци на 87 милиони корисници на Фејсбук

0
86

Марк Зукерберг сведочи пред американскиот конгрес по повод злоупотребата на лични податоци на 87 милиони корисници на Фејсбук.

СПОДЕЛИ

НАПИШИ КОМЕНТАР