(ВИДЕО) ВОЈНА ВО СТУДИОТО НА КАНАЛ 77 ЗА ТОА КОЈ Е ВИНОВЕН ЗА ЗАГАДУВАЊЕТО НА ГРАД СКОПЈЕ!

0
341

Партали летаа за тоа кој е крив за загадувањето на воздухот во Скопје!