(ВИДЕО) Воки 13-ка за малиот Лука : Да не ви текнало да го вдомите малиот Лука во шупа од центар за згрижување, тој ќе живее во убав и топол ДОМ!

0
2255

Од фејсбук зидот на Боки 13-ка