(ВИДЕО) ВМРОВЕЦ СЕ ЈАВИ КАЈ ЈАНКО БУРЕК: Леле Јанко, кој ќе ја плати оштетата за Космос, ако Цановски го добие процесот во Стразбург, оштетата да ја платат Груевски и Мијалков!

0
958

ВМРОВЕЦ СЕ ЈАВИ КАЈ ЈАНКО БУРЕК: Леле Јанко, кој ќе ја плати оштетата за Космос, ако Цановски го добие процесот во Стразбург, оштетата да ја платат Груевски и Мијалков!