(ВИДЕО) ВЛАДИНИОТ СЕКРЕТАР, ДРАГИ РАШКОВСКИ ЈА ШОКИРАШЕ ЈАВНОСТА НА ТЕЛМА: Стотици неписмени неработници затекнавме во влада се чудиме што да правиме со нив?!?!

0
4433