(ВИДЕО) ВЛАДАТА И МЕПСО НАЈАВИЈА ИНВЕСТИЦИЈА ОД 50 МИЛИОНИ ЕВРА ВО МАКЕДОНСКАТА ЕНЕРГЕТИКА ВО СОРАБОТКА СО ГЕРМАНСКИОТ ГИГАНТ СИМЕНС!

0
403