(ВИДЕО) ВИЛИПЧЕ ЛИДЕРО СЕ ЗАКАНИ : АКО СТАНАМ ЈАС ПРЕТСЕДАТЕЛ, ЌЕ ИМА ПОКОЉ, ВОЕНА СОСТОЈБА И КРВ ДО КОЛЕНА!!!

0
1323

Филип Петровски со закана , доколку бил избран за претседател ќе повикал воена состојба и ќе имало покољ и крв до колена. Овој е луд тотално…двајцата со Бачев прават огромна штета на државата со нивните испади и јавни закани за линч и војни.