(ВИДЕО) ВИЛИПЧЕ Е ЗАДОЛЖЕН ЗА АВТОГОЛОВИ, САМ ПРИЗНА: Мораме да бојкотираме, немаме шанси да ги победиме тие што се ЗА договорот, немаме толку луѓе!

0
542

ВИЛИПЧЕ Е ЗАДОЛЖЕН ЗА АВТОГОЛОВИ, САМ ПРИЗНА: Мораме да бојкотираме, немаме шанси да ги победиме тие што се ЗА договорот, немаме толку луѓе!