(ВИДЕО) ВЕРНАТА ДРУГАРКА НА ОРЦЕ КАМЧЕВ И ВЕЧЕН ПРИВЕЗОК НА СИТЕ ОЛИГАРСИ ОД ОСАМОСТОЈУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА ПА СЕ ДО ДЕНЕС, ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА ПРЕКУ ВИН-ВИН ИМ ОБЈАВИ ФРОНТАЛНА ВОЈНА НА ЗАЕВ И ВЛАДАТА

0
1624

Оливера Трајковска, автор на емисијата ,,Вин Вин” на ТВ Телма и официјално и објави војна на владата и на премиерот Заев.