(ВИДЕО) ВАСКО ЕФТОВ ПРОДОЛЖУВА СО ФАШИСТИЧКИ ИСПАДИ НА АЛФА ТВ: Како смеат во СДСМ да ги споредуваат егејците со бегалците од Сирија, па едните се православни Македонци, другите се бедни Муслимани?!

0
903