(ВИДЕО) ВАКА СЕ ОДРЖУВА ЛЕКЦИЈА ЗА СПЕНЏАРСКА – Трогателна велигденска исповед и реакција на новинарката за секоја почит

0
3213

Трогателно јавување во најновата емисија од “Здраво Македонијо”. Потресена гледачка се јави во утринската кај новата водителка да зборува за нејзниот проблем со соседите.

За разлика од односот на Спенџарска кон гледачот изминатата недела, ова е вистински пример како еден водител и новинар треба да се однесува кон гледачот. Палец нагоре за Анастасија :

Извор : ТВПакет

СПОДЕЛИ