(ВИДЕО) Бучковски: Амнестијата носи и политичка жртва, Заев е свесен за тоа

0
174

Бучковски смета дека Договорот од Преспа е голем исчекор.

Со поранешниот премиер и министер за одбрана , разговара Елизабета Галевска.