(ВИДЕО) БУРЕК ГО ПРАШУВА СИРОТИОТ МИЦКО: Добро бе, што ви се деси, како ве симна Заев од власт, овој му вика Заев многу знае да лаже?!?!?!

0
734

ЈАНКО БУРЕК ГО ПРАШУВА СИРОТИОТ МИЦКО: Добро бе, што ви се деси, како ве симна Заев од власт, овој му вика Заев многу знае да лаже?!?!?!