(ВИДЕО) НОВА БОМБА ОД СДСМ, ОВОЈ ПАТ НА 24 ВЕСТИ ОД ШЕЌЕРИНСКА : Имаме снимки од секс афери на министри и лидерството на ВМРО ДПМНЕ ама не ги објавивме затоа што сакаме да играме фер!

0
698