(ВИДЕО) БОМБА НА ЧОМОВСКИ: Сашо Мијалков молел да му го вратат пасошот затоа што бил сериозно болен и сакал да се лечи во Белгија!

0
1251
Чом во најновата емисија на ,,Топ Тема” на ТВ Телма откри дека Сашо Мијалков молел да му го вратат пасошот затоа што бил сериозно болен и сакал да се лечи во Белгија!