(ВИДЕО) БОМБА НА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: Над 40 полицајци работеле со фалц дипломи со кои стасале и до раководни позиции, сега се избркани и поднесени се кривични пријави против нив!

0
666

,,До сега беа откриени преку 40 лица вработени во МВР со фалсификувани дипломи. Овие лице стигнале и до значајна функција во МВР, но по откривањето добија отказни решенија и кривични пријави. А кривични пријави беа поднесени и до факултетите кои ги издале тие дипломи“-изјави Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, во интервју за емисијата Клик-плус на ТВ21.