(ВИДЕО) БОМБА НА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: Кога дојдов во МВР, ме пречка долг од 70 милиони евра за фактури и неподелени плати и дневници!

0
599

Оливер Спасовски: Кога дојдов во МВР, ме пречка долг од 70 милиони евра за фактури и неподелени плати и дневници!