(ВИДЕО) БОМБА НА ОБВИНИТЕЛКАТА ВИЛМА РУСКОСКА: Досега замрзнавме 36 милиони евра, наредна недела планираме да замрзнеме уште 50 милиони евра на осомничени мафијаши!!!

0
957

Русковска за 360 степени : Досега замрзнавме 36 милиони евра, наредна недела планираме да замрзнеме уште 50 милиони евра на осомничени мафијаши!!!