(ВИДЕО) БОМБА НА КАНЗУРОВ: ВО БУГАРИЈА БОЈКО БОРИСОВ ИМА ЗАБРАНЕТО НЕКОЈ ДА ГО КРИТИКУВА ЗОРАН ЗАЕВ

0
715

Виктор Канзуров, новинар и публицист не престанува со одличните медиумски настапи каде поради отворениот пристап е бојкоиран од страна на неколку македонски медиуми. Тој на сред дебата во бугарска ТВ изјави дека премиерот на Бугарија, Бојко Борисов имал лично издадено забрана некој да го критикува премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев.