(ВИДЕО) БОМБА НА ЗАЕВ НА КАНАЛ 5: Камо среќа јас да раководев со СЈО, ќе ги спроведев реформите и уставните промени без никаква мака!

0
265

Премиерот Зоран Заев на ,,Само вистина” на Канал 5 : Камо среќа јас да раководев со СЈО, ќе ги спроведев реформите и уставните промени без никаква мака!