(ВИДЕО) БОМБА НА БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ: Газда на Алфа, Курир, Република е шефот за ПР во кабинетот на Виктор Орбан!!!

0
1202

Борјан Јовановски, уредникот на порталот ,,Нова ТВ” детонира разорна криминална бомба во студиото на 1тв каде водител е Ацо Кабранов : Газда на Алфа, Курир, Република е шефот за ПР во кабинетот на Виктор Орбан!!!