(ВИДЕО А1ОН) ТАЛАТ НЕ МУ ДАДЕ ЗБОР НА ИЛЧЕ ГЕБЕЛС КОЈ МИСЛИ ДЕКА ПАРЛАМЕНТОТ МУ Е НА МАЈКА МУ ШУПАТА

0
659

Талат не му даде збор на Илче Гебелс кој мисли дека парламентот е на од мајка му шупата.