(ВИДЕО) Американскиот амбасадор Џес Бејли и неговите помошници одговараа на прашања од социјалните мрежи на тема влез на Македонија во НАТО

0
412

Американскиот амбасадор Џес Бејли и неговите помошници одговараа на прашања од социјалните мрежи на тема влез на Македонија во НАТО.