(ВИДЕО) АЛО БАРДОВЦИ ИМАТЕ ПАЦИЕНТ НА СЛОБОДА : ЛУДИ ВИЛИПЧЕ СЕ ЗАКАНУВА НА СДСМ ПРЕКУ КУРТОН ИБИЦА ТВ – Доколку СДСМ и ДУИ не го објават договорот на Македонија и Бугарија ќе има крв како на 27-ми април, пак ќе се лее крв во собрание!!!

0
1850