(ВИДЕО) АЛАЈДИН ДЕМИРИ: Дури и да не влеземе во ЕУ и НАТО, а ќе влеземе, овој договор е одлична зделка!

0
334

АЛАЈДИН ДЕМИРИ: Дури и да не влеземе во ЕУ и НАТО, а ќе влеземе, овој договор е одлична зделка!