(ВИДЕО) АКО ЗА НЕШТО ГИ БИВАШЕ ВМРОВЦИТЕ ТОА Е СНИМАЊЕ ВИДЕО СПОТОВИ, АМА СЕГА И ЗА ТОА НЕ ГИ БИВА: Мицко седи сам у темна канцеларија буља у некои графици и си збори сам со себе а во позадина музика од хорор филмот КОГА ЈАГНИЊАТА ЌЕ СТИВНАТ…

0
641

Вмровците се комедија откако паднаа од власт, ако некогаш беа махери за скапи видеа и скапи видео проекции сега ни за тоа не ги бива. Мицко снимил видео кај што седи сам во некоја темница и како буља во некои графици и си збори сам со себе а во позадина музика од хорор филмот ,,Кога јагнињата ќе стивнат”.