(ВИДЕО) АААААЈ ГРУЈЧЕ АБЕ КАЦИ ТИ, АЈ БЕ И МЕНЕ ЗЕМИ МЕ ВО УНГАРИЈА СО ЛИЧНА КАРТА?!?!

0
689

Ромите си играат со Грујче, најпопуларниот ром на интернетот бара од екс премиерот да го земе и него во Унгарија со лична карта.