(ВИДЕО)Интервју со Зоран Заев: СДСМ е пдоготвен за избори на 5 јуни, но тие треба да бидат легитимни, кредибилни, фер и демократски!

0
203

Ви го пренесуваме интервјуто со претседателот на СДСМ, Зоран Заев во емисијата „Став 023“ на ТВ Плус Куманово.