ВЕЌЕ ПЕЊА МУ ФАТИ УСТАТА ОД ЗАПЛАШУВАЊЕ НА НАРОДОТ : Васе ХУЛАХОП Хефталица веќе по 1000-ти пат ја плаши рајата во Македонија со ВОЈНА И КРВ НА БАЛКАНОТ!!!

0
478

Васето е феномен, веќе по кој знае кој пат во емисијата ,,Во Центар” на Алфа ТВ ја плаши рајата во Македонија со војни и крвопролевања на балканот, де со терористи де со илјадници бегалци по границите. Ова лудо хоштаплерче веќе одамна го прави тоа, веќе плускавци и пења почна да му фаќа тоа устата. Овој пат ја плаши македонската јавност за крвави сценарија на балканот со слугата на Вучиќ, будалетинката и лудиот четник Лазански.