ВЕЧНИОТ ЗАГАР НА ОЛИГАРСИТЕ, ПОТРЧКОТО НА ШТЕРЈО ПА НА МИНЧО, КУРТОН ЗИКИ ЌЕ СЕ БОРЕЛ ЗА ДЕКУРТОНИЗИРАЊЕ НА МЕДИУМИТЕ?!?!

0
2942

Човекот кој му го пушеше на Грујо во Миленко Шоу на Канал 5, човекот кој за малце не се УХЛЕБИ во Мепсо по падот на Грујовизмот, човекот кој цел живот е потрчко, загар на олигарсите, прво на Штерјо па сега на Минчо, он ќе ги куртонизирал медиумите?!?!

Ова е секако реакција на мојата акција кон неговиот газда Минчо, и она што овој куртон го нарекува ДЕКУРТОНИЗАЦИЈА уствари е апел за ЦЕНЗУРА, за ЗАМОЛЧУВАЊЕ на оние храбри новинари и уредници на портали кои нсе се замолчени и купени од моќниот газда Минчо!

Колку бедно суштество, колку бедно створење!!! Ај што немаат муда да ги постават тешките прашања на олигарсите за нивниот СЕКС со режимот од кој добро се омрсија, па дури се дрзнуваат да плукаат по оние новинари кои имаат храброст да ги постават тие тешки прашања.

ГНАСНИ БЕДНИ КРЛЕЖИ, ЦРВИ КУРВИНСКИ НЕЧЕСНИ!!!

А по паметот на оваа зелка тргна кој друг ако не Геросимо Алцхајмерович

Ако некој е засегнат од некои рекетари, си има за тоа судови и тужби за клевета и навреда, си има за тоа процеси, но овде не се работи за тоа, туку се работи за обид на олигарсите да се заштитат од незгодните теми и прашања кои не им одговараат да се зборат во јавност.

Тоа што Геро се вклучува во овој срамен процес е само продолжување на неговата блискост со вице премиерот Хипо за време на целиот режим, а сега блискост и со Анѓушев и Минчо Јорданов и останати олигарси кои никогаш не се споменати на медиумите кои ги уредува Геро, па дури и за пропаста на МПМ Геро не го обвини Камчев туку ги обвини новинарите?!?!

Извор : Мактел.Мк