ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ ПОЛНАТ ПЛОШТАДИТЕ: Народот ќе излезе на улиците, ќе се слави крајот на режимот и почетокот на НОВОТО ВРЕМЕ!

0
1937

zaevkum0612Вечерва по 22 часот, односно по изборот на новата Влада, се очекува масовно граѓаните да излезат на прослава со која ќе се означи почетокот на новото време.

Плоштадите се очекува да бидат преполни од ослободениот народ. Граѓаните конечно ја почуствуваа слободата… Освен што на овие моменти им се радуваат социјалдемократите, среќни се и оние кои беа уценети од претходната власт а беа нивни приврзаници и мораа да извршуваат валкани работи за да останат на работа.