ВАСКО ПОПЕТРЕВСКИ : ЗОРАН ЗАЕВ ИМАШЕ ПРЕТПРИЕМАЧКИ ДУХ НА УСПЕШЕН БИЗНИС МЕНАЏЕР И КОМЕРЦИЈАЛИСТ УШТЕ ОД МАЛИ НОЗЕ

0
1029