Ваков ТОКМАК и РЕЖИМСКИ ПОДЛИЗУРКО еднаш мајка раѓа и вториот пат го абортира – Зврлевски без коментар за случајот ,,Маѓар Телеком”

0
323

zvrle 1

„Станува збор за граѓанска парница. Засега не би го коментирал случајот“, вели јавниот обвинител Марко Зврлевски, запрашан дали обвинителството ќе отвори истрага по обвинувањата за злоупотреба на службена положба и корупција коишто беа обелоденети деновиве, откако судот во Њујорк го направи достапно за јавноста сведочењето на поранешниот шеф на македонската тајна служба Слободан Богоевски, во случајот кој се води против директорите на „Маѓар телеком“.