БРЕЕ ИМАЛО И БЕТЕР ОД КАРАКАМИШЕВА: ПРОФЕСОР НА ФАКУЛТЕТOT ЕСРА ЈАВНО СЕ ЗАКАНУВА ДЕКА ЌЕ ГО КОЛЕ ФРЧКОВСКИ?!?!

0
838

Професор на факултатот ,,ЕСРА” јавно по социјалните мрежи се заканува до професорот Љубомир Фрчковски дека ќе го колел?!