БРЕЕЈ, ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА ПОРАКА МУ ПРАТИ МИЦКОВСКИ НА ЉУПЧО ДИМОВСКИ, КАКО ДА СЕ ЉУБОВЕН ПАР!!!

0
829

Човек кој безпоштедно се троши за Македонија!

Човек со кичма и став, и поради сето тоа жртва на политички прогон.

Љубац до крај заедно, во добро и во лошо…

Фејсбук статус на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски.